Uutiset ja ilmoitukset

Lukukausi-ilmoittautuminen 2017-2018

Ilmoittautumisajat ovat seuraavat:
Syyslukukaudeksi 2017 ja koko lukuvuodeksi 2017-2018  ajalla 1.6. - 14.9.2017
Kevätlukukaudeksi 2018 ajalla 1.12.2017-15.1.2018

Perustutkinto-opiskelijoille jäsenmaksu on 105 €/lukuvuosi tai 55 € syyslukukausi tai 56 € kevätlukukausi. Jäsenmaksu sisältää YTHS:n terveydenhoitomaksun (54 euroa/lukuvuodelta ja 27 euroa/lukukaudelta).

Vapaaehtoisiin maksuihin kuuluvat SporttiPassi lukuvuodelle (35 €) tai lukukaudelle (25€). Lisätietoja sporttipassista.

Jos olet valmistumassa syyslukukaudella, ilmoittaudu vain syyslukukaudelle.

Voit muuttaa poissaolon läsnäoloksi koska tahansa lukukauden aikana. Jos haluat tehdä muutoksen, ota yhteyttä opiskelupalveluihin.

Mikäli et ilmoittaudu ilmoittautumisaikana, menetät opiskeluoikeuden ja statuksesi Oodissa on "kirjoilta poistettu". Opiskeluoikeuden palauttamiseksi sinun tulee maksaa ylioppilaskunnan jäsenmaksun lisäksi uudelleenkirjoittautumismaksu 35 €.

Opiskelijakortin lukuvuositarran saat maksettuasi ylioppilaskunnan jäsenmaksun. Tarrat jaetaan ylioppilaskunnan toimistolla osoitteesta Ahkiomaantie 23 B.
Et tarvitse kuittia mukaasi, jos maksat WebOodin kautta, muussa tapauksessa ota kuitti mukaan. Ota mukaasi myös henkilöllisyystodistus.

Voit lähettää myös postissa palautuskuoren postimerkillä ja osoitetiedot kirjoitettuna sekä kortin ja maksukuitin suoritetusta ylioppilaskunnan maksusta ylioppilaskunnan toimistoon. Liitä kirjeeseen mukaan myös valokopio henkilöllisyystodistuksestasi. Ylioppilaskunta postittaa tällöin kortin uudella tarralla asianomaiselle. Lisätietoja Lyyn www-sivuilta opiskelijakortista.

Jatko-opiskelijoille liittyminen ylioppilaskuntaan on vapaaehtoinen.

Jatko-opiskelijoille jäsenmaksu on 48 € lukuvuosi/ 24 €/syyslukukausi / 26 €/kevätlukukausi. Vapaaehtoisiin maksuihin kuuluvat SporttiPassi lukuvuodelle (35 €) tai lukukaudelta (25€). Lisätietoja sporttipassista.

Jatko-opiskelijat eivät kuulu YTHS-palveluiden piiriin. Lisätietoja www.yths.fi. Jatko-opiskelijan opiskelijakortilla ei saa alennuksia ruokalassa eikä esim. VR:llä.Ylioppilaskuntaan liittyminen tulee tapahtua ilmoittautumisaikana. Jäseneksi voi muuna aikana ilmoittautua ainoastaan painavasta syystä.

Lisätietoja lukukausi-ilmoittautumisesta.