Study event


MOOC1001, Introduction to Service Design, MOOC, 2 ECTS cr.
Code MOOC1001 Teaching languages Finnish
Name Introduction to Service Design, MOOC Abbreviation name Introduction to Ser 
Credits 2 ECTS cr.  Organisation Faculty of Art and Design 
Type Lecture course  Grading Pass, Fail, Grades 1-5 
Time 01.08.2021 -31.07.2022 Further information  
Teaching directed to
Last modified 13.10.2021

Description
Additional information 

Syksyllä 2021 MOOC1001-kurssiin kuuluu vain yksi etäluentokerta (7.9.2021) omatahtisen etäopiskelun lisäksi. Huomioithan, että johdantokurssin tulisi olla suoritettuna ennen muita Palvelumuotoilun perusopintoihin kuuluvien kurssien suorittamista. Siksi kurssin tehtäviä saa suorittaa omatahtisesti netissä MOOC-verkkoalustalla ennen 7.9.2021 järjestettävää luentoa vaikka jo valmiiksi asti.

***

Kurssi alkaa ti 7.9. klo 16.15-19.00 pidettävällä luennolla. Luentoa ei järjestetä ns. paikan päällä vaan sen voi kuunnella etänä AC:n kautta (ohjeet alla) tai myöhemmin omiin aikatauluihin sopien luentotallenteena. Luennon aikana kerrotaan Palvelumuotoilu 25op opintokokonaisuuden rakenne, ohjeistetaan kurssin suorittaminen MOOC-toteutuksena sekä käydään läpi alkeet muotoiluajatteluun, jotta opiskelijan on helppo jatkaa opiskelua itsenäisesti luennon jälkeen.

Kurssin materiaalit löydät Moodlesta. Moodleen pääset kirjautumaan sisälle täällä: https://moodle.eoppimispalvelut.fi/login/index.php. Käytä samoja tunnuksia, joilla kirjaudut esim. Weboodiin. Käyttäjätunnukseen EI lisätä @ulapland.fi osaa, käytä vain pelkkää alkuosaa (tyyliin aesimerk). Löydät kurssin Moodlesta helpoiten hakemalla kurssia joko koodilla ja/tai nimellä (MOOC1001 Johdatus palvelumuotoiluun). Opiskelijoiden sisäänkirjautumisavain on UPAMU1001S20.

Kun pääset kirjautumaan sisään kurssin Moodle-tilaan löydät sieltä eri osiot aloitusluennolle, ohjeille MOOCin aloittamiseen ja sekä tukimateriaaleille. MOOC löytyy osoitteesta: https://blogi.eoppimispalvelut.fi/johdatuspalvelumuotoiluun/. Kurssisuorituksen saa, kun on kuunnellut aloitusluennon sekä suorittanut MOOCin (verkkokurssin). Kun MOOC on suoritettu, saa opiskelija automaattisesti sähköpostiinsa sertifikaatin, jonka lähettää sitten Raili Heikkilälle (etunimi.sukunimi[ät]ulapland.fi) sähköpostin liitteenä. Kurssisuoritus kirjataan sitten Weboodiin.

Moodlesta löydät otsikon/osion nimeltä ”Aloitusluento”. Kun klikkaat tuon osion auki, sen sisällä on AC-linkki ”1. Luento”. Linkistä avautuvalla uudella sivulla on painike ”Liity kokoukseen”, josta pääset mukaan etäluennolle. Jos katsot luennon tallenteena, se tulee tuolle samalle avautuvalle sivulle, sivun alareunaan tekstilinkkinä. Joskus tallenteen nähdäksesi sinun tulee ensin liittyä kokoukseen eli piipahtaa AC:ssa sisällä ja poistua ennen kuin tallenne avautuu.

Jos sinulle ilmenee ongelmia tai nousee mieleen kysymyksiä, ole yhteydessä: essi.kuure[ät]ulapland.fi.

 

Select study events you wish to register for.
Registration time
Registration
Lecture course  Teacher Time and location
Registration time has ended 09.08.21 klo 09.00-
08.09.21 klo 23.59
Reg. Remove reg/max
72/-
Introduction to Service Design, MOOC Essi Kuure
07.09.21-07.09.22
    tue 16.00-19.00, place